У Гостомелі на Київщині побудують мультифункціональний спортивний майданчик

image
24 Вересня 2020, 22:27
Поділитися:

24 сентября 2020 г. 15:55

У селищі Гостомель Київської області по вул. Ярова, 154 до середини літа 2021 року мають облаштувати мультифункціональний спортивний майданчик. Місцева влада за 1,87 млн гривеньдовірила його будувати ТОВ “ВДМ.”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 21 вересня 2020 року Гостомельська селищна рада уклала договір з ТОВ “ВДМ.” (*) на будівництво мультифункціонального майданчика по вул. Ярова, 154 в селищі Гостомель Київської області. Ціна договору склала 1,87 млн гривень.

ТОВ “ВДМ.” до липня 2021 року повинно виконати земляні роботи, влаштувати майданчик, встановити огорожі та змонтувати світильники.

Відмітимо, мультифункціональний майданчик – це спеціалізований майданчик (завдовжки не менше ніж 38 метрів і завширшки не менше ніж 20 метрів), призначений для занять з мінімум чотирьох ігрових видів спорту, який має спеціальне покриття, розмітку та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань.

в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “ВДМ.” зареєстровано в 2018 році. Статутний капітал – 200 тис. гривень. Основний вид діяльності – інші спеціалізовані будівельні роботи, не введені в інші угруповання. Засновник та директор – Дмитро Валішкевич.

Раніше ТОВ “ВДМ.” в публічних закупівлях не перемагало.

Нагадаємо, до кінця жовтня 2020 року нові спортивні майданчики збираються побудувати на території школи №2 в Бучі по вул. Шевченка. За 12,73 млн гривен там будують облаштовані багатофункціональний, баскетбольний та футбольний майданчики, а також встановлять ринг з навісом.

Читайте: У Бучі на території школи №2 побудують спортмайданчики

Голова Гостомельської селищної ради – Юрій Прилипко.

* ТОВ “ВДМ.” (код ЄДРПОУ: 44993407)

Фото: Тростянець.info

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона