У Голосіївському районі перевірять вулично-дорожню мережу

image
10 Вересня 2019, 08:56
Поділитися:

У Голосіївському районі проаналізують стан спеціально облаштованих місць для зупинки транспортних засобів, майданчиків для їхньої стоянки, технічних засобів регулювання дорожнього руху. Це передбачено розпорядженням КМДА № 1584.

Серед іншого аналізуватимуть наявну організацію дорожнього руху, його інтенсивність, склад транспортних і пішохідних потоків, місця концентрації дорожньо-транспортних пригод і місця з обмеженою пропускною здатністю, ділянки із значними затримками транспортних і пішохідних потоків.

Фахівці КП «Центр організації дорожнього руху» також врахують статистику ДТП, інформацію підрозділів патрульної поліції про порушення правил дорожнього руху, результати вивчення умов руху за допомогою ходових лабораторій.

– Нині на багатьох ділянках вулично-дорожньої мережі вичерпано пропускну спроможність, що ускладнює умови руху та створює небезпеку. Тож існує потреба в підвищенні експлуатаційних характеристик існуючої дорожньої мережі та її розвитку, запровадженні інженерно-технічних і організаційних заходів для швидкого усунення чи зниження негативних впливів для швидкого, безпечного і зручного руху транспортних засобів і пішоходів, – йдеться у повідомленні.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ