У Гатному на Київщині пройде ярмарка “Садовий вікенд”

image
15 Вересня 2020, 20:01
Поділитися:

15 сентября 2020 г. 19:46

18-20 вересня 2020 року в селі Гатне Київської області відбудеться ярмарка “Садовий вікенд”. На заході буде представлено садивний матеріал декоративних та плодових культур, нові сорти дерев, кущів та багаторічників, добрива, препарати для захисту від шкідників та хвороб.

Про це KV стало відомо зі сторінки заходу в Facebook.

Повідомляється, що на “Садовому вікенді” українські виробники представлять садивний матеріал декоративних та плодових культур, нові сорти дерев, кущів та багаторічників, супутні матеріали для саду та городу (добрива, препарати для захисту від шкідників та хвороб, інвентар), а також багато інших товарів для садівництва і городництва.

в Телеграм

Організатори відмічають, що відвідувачі заходу зможуть безкоштовно отримати консультації ландшафтних дизайнерів, дендрологів, спеціалістів по захисту рослин, інженерів по поливу, а також проектуванню та монтажу зелених дахів. А наймолодших відвідувачів “Садового вікенду” чекатимуть тематичні майстер-класи.

Метою заходу, як пояснюють організатори, є популяризація вітчизняного садивного матеріалу, ландшафтного дизайну та садівництва.

Дата проведення заходу: 18-20 вересня.

Місце проведення: паркінг супермаркету “Мегамаркет” в селі Гатне Київської області.

Вхід вільний.

Фото: Facebook

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона