У Фастові ведуться роботи із впорядкування  автомобільного руху центральною вулицею міста

image
9 Жовтня 2019, 20:37
Поділитися:

Фастівчани погодяться, що суботні дорожні затори з кожними вихідними стають все більшими. Головна причина цього – чимала кількість пішохідних переходів на досить невеликому відрізку шляху вулиці Соборної в районі Сільпо. Тому

Ведуться роботи із облаштування кнопкового світлофорного об’єкту на ділянці від скверу Сонячного до автобусної зупинки біля типографіїОблаштований без погодженням з громадою міста та всупереч нормативам пішохідний перехід, який проходить через парковку та є досить небезпечним, планується скасуватипланується скасувати пішохідний перехід біля вечірнього ринку.

Таким чином на ділянці дороги в 50 метрів буде один урегульований та облаштований відповідно до нормативів та вимог перехід (замість трьох!) для пішоходів.

Станом на сьогодні вже проводяться тендерні процедури. Також протягом жовтня будуть внесені відповідні зміни до схеми організації дорожнього руху центральної частини міста. Про це розповів на понеділковій апаратній нараді директор КП «Фастів Благоустрій» Валерій Сидоренко.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів