У Фастові урочисто відкрили новий спортивний об’єкт

image
21 Грудня 2019, 16:15
Поділитися:

Відкриття мініфутбольного поля зі штучним покриттям в рамках обласної програми «Київщина спортивна» у Фастові відбулося сьогодні, 21 грудня.

Оцінити спільну діяльність обласної та місцевої влади разом з громадським сектором на урочистості завітав начальник управління фізичної культури і спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв. Він привітав учасників заходу з урочистим відкриттям та вручив подарунки.

Як належить спортивному святу, юні футболісти отримали в дарунок форму та слова привітання від почесних гостей.

На новому мініфутбольному полі юні майстри шкіряного м’яча зіграли перші матчі.

Довідка.

Мініфутбольні поля зі штучним покриттям розміром 42×22 м та майданчики з вуличними тренажерами будуються на Київщині в рамках обласної програма, а мініфутбольні стадіон – в рамках державної. Також за обласною програмою цьогоріч зводяться сім повнорозмірних футбольних полів (110х70 м).

На виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки управлінням фізичної культури і спорту Київської ОДА закуплено та передано до населених пунктів комплекти, до яких входять міні-футбольні поля розміром 42×22м та вуличні тренажери.

Будуються нові об’єкти шляхом поєднання зусиль органів державної влади та органів місцевого самоврядування: фінансувалася закупівля спортивного обладнання коштом обласного бюджету, а облаштовуються стадіони за рахунок місцевих бюджетів.

Завдяки децентралізації, спільним зусиллям органів державної влади та ефективності використання коштів платників податків і стала можливою реалізація таких проєктів.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація