У Фастові стартував проєкт створення календаря “Моя Громада”

image
13 Січня 2023, 14:25
Поділитися:

Фото з мережі інтернет

У Фастівській громаді стартував проєкт зі створення Цифрового календаря “Моя Громада

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на канал Фастівської міськради.

Цифровий календар “Моя Громада” спрямований на інформування молоді з числа ВПО про культурне життя у Фастівській громаді. До його створення будуть залучені  представники Молодіжної ради м. Фастова. Календар буде цікавим і для місцевих жителів, які зможуть отримати важливу інформацію та анонс усіх заходів на одному онлайн-ресурсі.

Календар “Моя Громада” складатиметься з різних завдань (наприклад відвідати молодіжний центр, підписатись на сторінку департаменту молоді, сфотографувати історичну пам‘ятку міста). Таким чином з’явиться інтерактивний і цікавий інструмент з адаптації та інтеграції молоді ВПО, що релокувалась до Фастівської ОТГ.

Зараз тривають дизайн-сесії зі створення календаря, тож представники активної молоді можуть долучитись до розробки проєкту, заповнивши анкету за посиланнямПрезентація календаря запланована на кінець лютого 2023 року.

Нагадаємо, що парафія Святого Миколая у співпраці з Міжнародним БФ “Незламна українська нація” запрошують на Благодійний різдвяний ярмарок та спільну Молитву за Україну 14 січня у Фастові.



Читати “Моя Київщина” у Telegram




Джерело