У Фастові новорічна ялинка засяяла вогнями

image
20 Грудня 2019, 11:12
Поділитися:

19 грудня на площі міського палацу культури відбулося урочисте відкриття Новорічної ялинки 2020 року. Уже традиційно церемонія запалювання вогників на головному символі Нового року відбувається у день Святого Миколая – під час одного з найсвітліших і найрадісніших зимових свят, що сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. У цей день навіть дорослі починають вірити у здійснення заповітних мрій. А що вже говорити про дітей, серця яких з трепетом чекають від Святого Миколая неперевершених чудес.

Тож цього дня на зелену красуню подивитися прийшли багато фастівчан, серед яких переважала, звичайно ж, малеча. Щоправда, не одразу головна ялинка міста засяяла вогнями. Вже й місто та довколишні її сестрички вкрилися заворожуючою ілюмінацією, вона ж аніяк не слухалась гучних та дружніх прохань присутніх на святі. Доки улюблені мультгерої не знайшли причину і полагодили найчарівніший символ прийдешнього Нового року. Яскравими, барвистими кольорами під радісні вигуки та  оплески спалахнула головна ялинка Фастова, на вогники якої завітав сам Святий Миколай. І дитячі забави та хороводи  біля міської ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.

З великою щирою радістю дітвора зустрічала одного з головних «винуватців» свята, який приніс із собою не тільки гарний настрій. З задоволенням, яке не приховувалось, слухав Миколай добрі віршики про себе, віддячуючи дітлашню чудовими подаруночками. Складалося враження, що працівники міського  Палацу культури, які талановито і самовіддано анімували свято, настільки перейнялися організованим ними дійством, що і самі повірили у казку…

Свято закінчилося на веселій ноті, але маленькі та дорослі фастівчани, отримавши піднесений настрій та позитивні емоції, не поспішали розходитись. Вони користались можливістю зробити пам’ятні світлини з улюбленими героями, випити смачненькі напої, придбати новорічні сувеніри. Продовжувались хороводи, лунав дзвінкий сміх, радісна святкова атмосфера ще довго панувала біля зеленої красуні, оповиваючи весь Фастів.

Отже різдвяно-новорічні свята розпочалися і триватимуть вони до Водохреща. Багато цікавих заходів цього року, як і завжди, місто підготувало для своїх мешканців. Проте від нас самих, насамперед, залежить чарівність і незабутність цих днів.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів