У Фастівському краєзнавчому музеї відкрилася фотовиставка «Небесне Військо»

У Фастівському краєзнавчому музеї відкрилася фотовиставка «Небесне Військо»
1 Жовтня 2024, 16:57
Поділитися:

Сьогодні у нашому місті була презентована унікальна фотовиставка «Небесне Військо» фастівчанина, Захисника та талановитого фотографа Олександра Філатова. Виставка триватиме протягом усього жовтня, тож запрошуємо всіх охочих відвідати її.

Олександр Філатов у 2015-2016 роках захищав суверенітет України на Донбасі у складі 27 Реактивної артилерійської бригади “Ураган”. Нині він продовжує обороняти нашу країну у складі 208 батальйону ЗСУ.

На жаль, Олександр не зміг бути присутнім на відкритті виставки. Проте його слова, звернені до гостей, були зачитані Тетяною Дакал, передавши його емоції та силу духу.

«Когось з цих бійців я знав ще до війни, з кимось мене познайомили Збройні Сили. Але всі вони стали рідними. Багато було пережито.
Проклята війна забрала їх всіх від нас до Небесного Війська
Це важка втрата для всіх нас та для мене особисто. Вони були вірними друзями, справжніми чоловіками, побратимами. Вони лишилися незламними до кінця
Нехай пам’ять про Героїв живе вічно
Слава Героям! Слава Україні!»

Запрошуємо всіх відвідати цю виставку та долучитися до вшанування подвигів наших Захисників через об’єктив талановитого фотографа та Воїна Олександра Філатова

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів