У двох багатоповерхівках Українки збираються замінити вікна (адреси)

image
30 Серпня 2023, 20:02
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 20:02

Влада міста Українка (Обухівський район Київщини) провела тендери на заміну вікон у двох житлових будинках. У під’їздах багатоповерхівок мають встановити нові склопакети до жовтня – з урахуванням підготовки до настання холодів. Імовірні підрядники вже відомі.

Про цеKВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Виконавчий комітет Української міської ради провів тендер на “поточний ремонт по заміні вікон в місцях загального користування в багатоповерховому житловому будинку за адресою: вул. Будівельників, 2”. За результатами торгів, що відбулися, серед трьох учасників найвигіднішу для замовника вартість робіт запропонувало ТОВ “Промбуд-Пласт”, а саме: 1 млн 157 тис. 500 гривень (при очікуваній замовником вартості закупівлі в 1 млн 433 тис. 40 гривень). Привертає увагу те, що ця остаточна тендерна пропозиція всього на 270 гривень вигідніша за іншу, від ТОВ “ЖИЛ СІТІ БУД”. Наразі відбувається кваліфікація переможця (ТОВ “Промбуд-Пласт”).

Інший тендер стосується аналогічної заміни вікон в будинку по вул. Соснова, 6 (на фото). Займатись ремонтом на цьому об’єкті, як виглядає, буде ТОВ “ІНТЕР-НОРМ” – фірма, яка зробила вигіднішу тендерну пропозицію, ніж її конкурент. Йдеться про суму в 2 млн 142 тис. 741,95 гривень (при очікуваній вартості закупівлі в 2 млн 342 тис. 670 гривень).

Строк виконання робіт за обома адресами – від 1 вересня по 1 жовтня 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у липні витрачав Кагарлик

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона