У Дніпровському районі в багатоповерхівці стався вибух, попередньо через витік газу (фото)

image
22 Червня 2023, 09:14
Поділитися:

22 червня 2023 г. 09:00

О 3:45 у Дніпровському районі столиці по вул. Малишка стався вибух у 16-поверховому житловому будинку. За попередньою інформацією причиною вибуху став витік газу. Наразі відомо про двох загиблих.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Попередньо через витік газу стався вибух в багатоповерховому житловому будинку на двох поверхах, загорання на площі 150 м.кв. Пожежа ліквідовується. Проводиться пошук людей”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згодом в КМВА повідомили, що вибух стався о 3:45 У Дніпровському районі по вул. Малишка у 16-поверховому житловому будинку. Пожежа охопила 7 та 8 поверх будинку, на площі 250 м.кв. За попередньою інформацією – зруйновано 4 квартири та ще 6 пошкоджено.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що, за попередніми даними, внаслідок вибуху в багатоповерхівці загинули 2 людини.Двох постраждалих госпіталізували, а двом медики надали допомогу на місці.

Також він повідомив, що місто вже визначило два інтернати в Дніпровському районі для тимчасового проживання людей з пошкодженого будинку.

Нагадаємо, в ніч з 19 на 20 червня ворог ворог атакував Київщину дронами в декілька хвиль. За оперативною інформацією, внаслідок атаки на території одного із районів пошкоджено нежитлові споруди та декілька приватних будинків. Крім того, через падіння уламків зафіксовано горіння трав’яної підстилки.

Читайте: Внаслідок атаки росіян на Київщині пошкоджено нежитлові споруди та декілька приватних будинків

Фото: КМВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона