У Дніпровському районі Києва жінка продавала бойові гранати (фото)

image
29 Вересня 2023, 15:48
Поділитися:

29 вересня 2023 г. 15:44

У Дніпровському районі Києва правоохоронці затримали жінку, яка налагодила канал збуту боєприпасів. Уродженка Тернопільщини продавала гранати по 4 тис. гривень за штуку. Продавчиню затримали, встановлюється канал надходження боєприпасів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що викрили жінку оперативники Дніпровського управління поліції Києва при опрацюванні інформації про те, що на території району орудує торговиця боєприпасами.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Було встановлено, що торгівлю налагодила 38-річна уродженка Тернопільської області. Оперативники задокументували 3 факти продажу боєприпасів жінкою місцевим мешканцям.

“Встановлено, що фігурантка продавала гранати за місцем мешкання та отримувала 4 тис. гривень за одну одиницю”, – повідомили в поліції.

При проведенні обшуку поліцейські вилучили ще 3 гранати із запалами, рушницю з набоями та пороховий заряд – усе вилучено та направлено на проведення експертизи.

Правопорушницю затримали. Слідчі за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури оголосили жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі встановлюється канал надходження боєприпасів, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва правоохоронці викрили чоловіка, який у квартирі та гаражі облаштував схрон зброї та боєприпасів. У ході обшуків було вилучено ракети, автомат, гранати, набої, гранатометні постріли та інші вибухонебезпечні предмети. Чоловіку загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Читайте: На столичній Троєщині затримали чоловіка з гранатометними пострілами

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона