У Дмитрівці просто неба відсвяткували День захисту дітей

image
7 Червня 2021, 09:10
Поділитися:

Фото з місця події

У Дмитрівській ОТГ просто неба на центральній площі села біля Будинку культури діти та дорослі  відсвяткували День захисту дітей

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” із покликанням на сторінку “Дмитрівська сільська рада” у Facebook.

Урочисту частину відкривав сільський голова Тарас Дідич, який привітав усіх присутніх зі святом та підкреслив те, що ми повинні нести відповідальність за благополуччя і щастя наших дітей.

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Олена Іванчук звернулася до присутніх та підкреслила, що діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Захід розпочався святковим концертом, підготовленим учасниками художньої самодіяльності Дмитрівського Будинку культури, які демонстрували свої вокальні та хореографічні здібності.

Чи не найбільше веселощів і щасливого сміху принесли дітям аніматори, які пропонували такі запальні ігри, що жодна дитина на святі не залишилася поза колом розваг.

А на завершення свята абсолютно кожному його учаснику і юним глядачам було вручено смачне морозиво, соки, цукерки та тістечка.



Читати “Моя Київщина” у Facebook




Джерело