У Дівичківській громаді не хочуть чітко називати зарплати керівництва (ФОТО)

image
14 Жовтня 2022, 21:14
Поділитися:

Олександр Слюсар

“Моя Київщина” подала запит до Дівчиківської сільської ради, аби дізнатися про зарплати голови громади, його заступника та секретаря

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина“.

У відповідь сільський голова не навів чіткі цифри про доходи свої та своїх підлеглих. На сайті громади є рішення про преміювання сільського голови Олександра Слюсаря на 2021 та 2022 роки. Обидва документи мають однакові умови: 50% окладу за досягнення в праці, 100% окладу щомісячно, а також матеріальна допомога в розмірі середньомісячної зарплати. Рішення можна знайти у 6 та 20 сесіях.

Що стосується його заступника та секретаря, то їм щомісячні надбавки за високі досягнення виплачують за розпорядженням голови громади. У березні заступнику не нараховували премію, але вже у серпні виплатили аж 100% від окладу. Секретар сільської ради також має щомісячні премії – мінімум 45% від окладу за період війни. Також і заступник, і секретар отримують щомісячні фіксовані надбавки у розмірі 40% від окладу.

Нагадаємо, що “Моя Київщина” подала запит до Тетіївської ОТГ та отримала відповідь щодо розміру заробітних плат міського голови, його заступників та секретаря ради.



Читати “Моя Київщина” у Facebook




Джерело