У Деснянському районі вшанували пам’ять загиблих захисників та нагородили ветеранів

image
13 Жовтня 2020, 19:40
Поділитися:

Напередодні Дня захисника України та вшановуючи пам’ять загиблих захисників, які віддали своє життя за нашу рідну Батьківщину, пройшли церемонії покладання квітів до пам`ятника «Воїну-добровольцю» на просп. Маяковського, 2-б, пам`ятних знаків загиблим воїнам-інтернаціоналістам у парку «Молодіжний» на вул. Данькевича, 4-а та «Героям-добровольцям» на вул. Лісківській, 18, до Обеліску Слави у парку «Деснянський» за участю керівництва району, активу ветеранських організацій, громадськості району, юних волонтерів Дитячої волонтерської організації «Патріот – Троєщина».

Біля пам`ятника «Воїну-добровольцю» відбулося вручення відзнак та нагород ветеранам та активістам Громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО Деснянського району». Учасники церемоній покладання квітів вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.


– День захисника України – це свято мужніх чоловіків, свято відваги й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України. Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, близьких та рідних – у Ваших надійних руках. Низько вклоняємося усім військовослужбовцям, волонтерам, медикам, тим, хто захищає суверенітет та незалежність нашої держави на Сході України сьогодні. Вшановуємо пам`ять загиблих синів України! Допоки пам`ять живе в наших серцях – вони разом з нами. Тож, пам`ятаємо про наших Героїв, які поклали життя за наші мир та спокій. Зі святом Вас, шановні захисники! Добра, світлого настрою та перемоги, – зазначила в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

Цього дня також відбулося відкриття пам`ятників загиблим учасникам антитерористичної операції на території кладовища «Лісове» на вул. Крайній, 3.

Заходи були організовані Громадською організацією «Київська міська спілка ветеранів АТО Деснянського району» за сприяння Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Нагадаємо, напередодні свята на Оболоні вшанували Героїв України

Марія Катаєва, фото Деснянської РДА

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ