У Деснянському районі столиці горіла психоневрологічна лікарня

image
6 Вересня 2023, 12:08
Поділитися:

6 вересня 2023 г. 12:05

У Києві зранку середи, 6 вересня, виникла пожежа в одній з палат лікарні на вулиці Миропільській, 8. Вогнеборці ліквідували займання менше ніж за годину, жертв та постраждалих немає.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“6 вересня о 05:50 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миропільській, 8, що у Деснянському районі столиці”, – йдеться в дописі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа виникла на останньому поверсі в одній із палат 3 поверхової лікарні. Не гаючи часу, бійці відразу ж приступили до гасіння пожежі.

Згідно з повідомленням, о 06:18 пожежу було локалізовано на площі 4 кв.м, а о 06:26 – ліквідовано. До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 13 чоловік особового складу.

Жертв та постраждалих немає. Причина та обставини виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва 25 серпня виникла пожежа у житловому будинку по вулиці Катерини Білокур. Вогонь розповсюдився по даху будівлі на загальній площі в 1 тисячу м. кв. На щастя, обійшлося без жертв, одній мешканці будинку надали медичну допомогу на місці.

Читайте: У Києві рятувальники евакуювали 60 осіб при ліквідації пожежі в поліклініці на Мостицькій

Фото: ГУ ДСНС в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона