У Деснянському районі будують та оновлюють три дитсадки та дві школи

image
24 Травня 2020, 11:21
Поділитися:

У Деснянському районі триває ремонт та реконструкція ряду дитсадків та шкіл. Мова йде про  ДНЗ №№ 136, 170, 782 та школи №№ 259 та 277. Влада району наголошує на тому, що всі роботи мають завершитися заздалегідь, а не 31 серпня. На виконання всіх завдань по ремонту залишилося три місяці.

Нині у дитсадках №№ 136 та 170 проводять капітальний ремонт місць загального користування. За інформацією представника підрядної організації, роботи в ДНЗ № 136 виконані на 60 % та планують завершити до 1 червня. А у ДНЗ № 170 з понеділка розпочнуть вивозити будівельне сміття.

У школах №№ 259 та 277 триває капітальний ремонт харчоблоку. За інформацією представника підрядної організації, у школа № 259 планують закінчити роботи за півтора місяці. Тут виконують демонтаж, стяжку, викладають плитку та ведуться інші роботи. Директор школи Олександр Юрко розповів про закупівлю нової роздаткової лінії необхідної для запуску в закладі мультипрофільного харчування, нових парт та меблів для перших класів «НУШ». Усі роботи в закладі освіти планується завершити до 15 серпня.

Триває капітальний ремонт ДНЗ № 782. Як повідомила начальник Управління освіти Деснянського району Тамара Постолюк, вартість цього об’єкту складає 83 млн грн, минулого року було виконано робіт на 13 млн грн, цього року планують виконати робіт на 5 млн грн. Представник підрядника доповів, що у цьому році завершені демонтажі роботи по старому проєкту та демонтаж по новому проєкту. Йдуть роботи з облаштування внутрішніх перегородок стін в будівлі та інші види робіт.

-На всіх об’єктах закладів освіти роботи знаходяться на різній стадії виконання, проте завершення робіт має відбутися заздалегідь, а не 31 серпня ‒ зазначив очільник Деснянського району Давид Шатірішвілі.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ