У Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА проводять обшуки, – КМДА

image
24 Листопада 2023, 13:56
Поділитися:

24 листопада 2023 г. 13:44

Сьогодні, 24 листопада, правоохоронці проводять обшуки у службових приміщеннях Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату Київської міської державної адміністрації (КМДА). Підставою для проведення обшуків стала ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Департаменту за період із 2020 до 2022 років.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні, 24 листопада, співробітники Головного управління Національної поліції у місті Києві проводять обшуки у службових приміщеннях Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА”, – йдеться у повідомленні КМДА.

У пресслужбі зазначили, що Департамент надає всі необхідні наявні документи та всіляко сприяє повному й всебічному розслідуванню у встановленому кримінально-процесуальним законодавством порядку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У міській держадміністрації Києва пояснили, що підставою для проведення обшуків стала ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Департаменту Північним офісом Держаудитслужби за період із 2020 до 2022 років.

“Не погоджуючись із результатами перевірки, Департамент звернувся з позовом до Київського окружного адміністративного суду із проханням визнати вимоги Держаудитслужби протиправними. Ухвалою суду від 23 жовтня 2023 року № 320/35419/23 відкрито провадження у справі щодо оскарження”, – розповіли у пресслужбі КМДА.

Нагадаємо, правоохоронці також проводили обшуки службових приміщень комунального об’єднання (КО) “Київзеленбуд” 15 листопада.

Читайте: У “Київзеленбуді” проводяться обшуки щодо діяльності підрядних організацій, – КМДА

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона