У Дарницькому районі Києва почали вертикальне озеленення фасадів будівель, – ФОТОс

image
27 Липня 2022, 14:04
Поділитися:

У Дарницькому районі Києва слідом за Солом’янкою доєдналась до нової екоініціативи міської влади, яку назвали “Місто живих стін”. Вона покликана збільшити площу зелених насаджень, приділяючи особливу увагу вертикальному озелененню, зокрема за допомогою винограду Вічі.

Про це розповіли в Дарницькій РДА.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

За словами районної влади, Управління екології та природних ресурсів КМДА, яке надихнулось оповитим зеленню будинком на Дарниці та започаткувало таку екоініціативу, передало району 50 паростків винограду Вічі.

Напередодні висадили виноград біля будівлі Дарницької райдержадміністрації.

У Аарницькому районі Києва почали вертикальне озеленення фасадів будівель, Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація

У Аарницькому районі Києва почали вертикальне озеленення фасадів будівель, Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація

Частину паростків передали керуючій компанії Дарницького району та управлінню освіти, щоб продовжити висадження на території шкіл, садочків та комунальних будівель району.

Також ми писали про те, що в Києві, на проспекті Повітрофлотський, 41 оновили сквер біля Солом’янської РДА. На початку війни біля будівлі були вириті траншеї. Фортифікаційні споруди були необхідні для того, щоб перекрити противнику можливий наступ на столицю.

Крім того, ми повідомляли, що зеленій зоні на вулиці Костьольній у Шевченківському районі присвоїли назву “Канадський сквер” на знак підтримки дружніх взаємовідносин між народами Канади та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua