У чотирьох районах Києва до ранку 13 листопада буде відсутнє опалення та гаряча вода

image
11 Листопада 2023, 12:13
Поділитися:

11 листопада 2023 г. 12:01

У Києві фахівці проводять технічні роботи на теплоджерелі, що постачає теплом мешканців частини Печерського, Голосіївського, Солом’янського та Дніпровського районів. Теплопостачання та гаряча вода у споживачів будуть відсутні орієнтовно до ранку 13 листопада.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, фахівці Київтеплоенерго розпочали технічні роботи на теплоджерелі, що забезпечує теплом частину Печерського, Голосіївського, Солом’янського та Дніпровського районів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що роботи триватимуть до 06:00 ранку 13 листопада. На період ремонтних робіт постачання опалення та гарячої води буде призупинене.

“Роботи проводять позапланово, щоб підвищити надійність теплопостачання під час проходження опалювального сезону”, – зауважили в дописі.

Нагадаємо, у суботу, близько 08:00 ранку, росіяни намагалися завдати по Києву удару, за попередніми даними, ракетою типу “Іскандер”. Ціль знищили на підльоті до столиці. Також у ніч на 11 листопада сили та засоби ППО збили усі повітряні цілі на підступах до міста. На Київщині внаслідок повітряних атак вибуховою хвилею пошкоджено 5 будинків та господарське приміщення підприємства. Загиблі та постраждалі відсутні.

Читайте: У Києві пролунали вибухи, попередньо спрацювала ППО по балістиці, – Кличко

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона