У четвер у Коцюбинському продаватимуть в’язницю

image
5 Серпня 2020, 18:37
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

6 серпня в Коцюбинському на Київщині стартує оголошений Міністерством юстиції України «великий розпродаж в’язниць». Ірпінський виправний центр (№ 132), розташований у селищі, продаватимуть першим. Про це повідомляє пресслужба Мін’юсту.

«Великий розпродаж в’язниць розпочинається! 6 серпня 2020 року об 11:00 відбудеться захід, присвячений початку цього процесу. Він проходитиме на території першого об’єкту, який буде виставлено на продаж — державної установи «Ірпінський виправний центр (№ 132)», — йдеться в повідомленні.

«Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 13.06.2019… було прийнято рішення про оптимізацію установи шляхом її консервації. Останніх засуджених було переведено до іншого виправного центру в серпні 2019 року. На продаж буде виставлено об’єкти нерухомості установи», — зазначає пресслужба.

У завтрашньому заході візьме участь міністр юстиції Денис Малюська та його заступниця Олена Висоцька. Вони розкажуть про плани щодо подальших продажів та напрями використання коштів, отриманих від реалізації в’язниць.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV