У Бучі зловмисники обікрали облаштоване бомбосховище(ФОТО)

image
19 Червня 2023, 11:37
Поділитися:

Укриття у мікрорайоні Склозавод, що в Бучі на Київщині, обікрали невідомі зловмисники, ще одне бомбосховище поруч також намагались обікрасти.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Бучанської міської ради у телеграм.

У бомбосховищі невідомі демонтували та винесли кабелі, розподільчі електричні коробки, розетки та вимикачі.

Укриття було облаштоване в приміщенні амбулаторії, в час небезпеки їм користувались як медичні співробітники, так і звичайні громадяни, всі вони обурені цією цинічною крадіжкою. Люди самі просили якнайшвидше обладнати це приміщення і були задоволені коли там з’явилось освітлення, санвузол та ліжка з матрацами.

Під час чергової довгої повітряної тривоги люди, в тому числі з дітьми, мали все одно спуститись в це укриття і провести півтори години у темряві.

“Діти плакали опинившись у темному бомбосховищі, їм було страшно”, – розповіла завідувачка амбулаторією Наталя Борисенко.

На місце була викликана слідчо-оператнивна група поліції, вандалів обіцяють знайти.

В той же час, у Бучанській міській раді наголосили, що укриття залишаються завжди відкритими, тому користувачі повинні самостійно дбати про бережливе відношення до ремонту і обладнання. Якщо ж ви побачили зловмисника, то про це варто негайно повідомити правоохоронні органи.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що благодійна організація «Благодійний фонд „Ліга допомоги“» змонтувала ще один модульний будинок у Макарівській громаді.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело