У Бучі завершився опалювальний сезон

image
9 Квітня 2019, 18:20
Поділитися:

Опалювальний сезон у Бучанській громаді офіційно завершився 6 квітня. Відповідне розпорядження підписав Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Підсумки його проходження детально обговорили учасники апаратної наради.
– За інформацією, що надав Укргідрометцентр, температура повітря буде підвищуватись,- коментує таке рішення Бучанський міський голова Анатолій Федорук.- Тому вже із 6 квітня ми завершили роботу системи централізованого опалення. Окремо наголошую, що заклади соціальної сфери відключатимуть від опалення лише за їхніми індивідуальними заявками, тобто за рішенням адміністрацій цих закладів.

Тривалість опалювального сезону зазвичай залежить від декількох факторів. Але головний з них – температура повітря. Якщо навесні середня температура повітря протягом 3 днів складає більше 8 градусів тепла, то опалювальний сезон завершується.

Вже розроблено і затверджено план з підготовки господарства до нового сезону. Окремо було наголошено на низькому відсотку розрахунків за надану послугу.



Джерело: Буча є Буча