У Бучі за 3 місяці планують відновити 110 будинків

image
27 Лютого 2023, 13:05
Поділитися:

27 лютого 2023 г. 13:01

До кінця весни в Бучі планують закінчити реконструкцію 110 будинків на вулиці Вокзальній. Ремонтом має займатися американська організація Global Empowerment Mission.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби Global Empowerment Mission.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Ремонт будинків відбудеться саме на тій вулиці, якою тридцятикілометрова колона російської техніки намагалася прорватися до Києва. Через активні бойові дії більша частина споруд на вулиці Вокзальній була зруйнована. Організація Global Empowerment Mission має завершити їх відбудову. Профінансувати проект погодився фонд Говарда Г. Баффета.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, проект стартував 31 жовтня 2022 року. В цей день Бучанська міськрада, GEM та підрядник проекту Vespa Group підписали спільну угоду. Донорами та партнерами компанії GEM в Україні погодилися стати понад 50 компаній та організацій, серед яких Goya Foods, Walmart та Home Depot.

“Реконструкція проводиться в рамках програми “Надія для Бучі”. Основними партнерами у реалізації програми є Бучанська громада, ГО “Якість життя”, Pioneer, United Way та Good 360. Усі заходи координуються з місцевою владою та українськими громадськими організаціями”, – йдеться в публікації ЕП.

Нагадаємо, як раніше писала KВ, американське місто Олбані допоможе відновити Бучу.

Читайте: Бородянська громада отримала від УВКБ ООН п’ять вантажівок будівельних матеріалів (фото, відео)

Фото: Newyork.forumdaily

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона