У Бучі помер студент після щеплення від covid

image
20 Вересня 2021, 12:24
Поділитися:

В Українському гуманітарному інституті, що в Бучі, помер 19-річний студент Володимир Сало після вакцинації від коронавірусу. Про це йдеться на офіційному сайті навчального закладу. 
19-річний хлопець 13 вересня цього року о 14:30 вакцинувався від коронавірусу. Ввечері його стан погіршився. 
“До вечора почував себе добре, о 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри.
Пізніше піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала Вову годину», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що хлопець навчався на 3 курсі за спеціальністю «філологія». Він був родом з багатодітної родини з с. Добросин Львівської області. Про хлопця в навчальному закладі відгукуються лише позитивно: «Протягом усього навчання працював репетитором англійської мови онлайн. Любив читати, був дуже допитливою людиною. Володимир був дуже добрим і чуйним. Декілька разів він, з бажання врятувати чиєсь життя, здавав донорську кров. Допомагав як волонтер на Святі подяки в Києві 12 вересня».
В інституті додали, що попередня довідка про причину смерті вказує: «Серцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність». Остаточна причина буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua