У Бучі на території школи №2 побудують спортмайданчики

image
16 Вересня 2020, 21:58
Поділитися:

16 сентября 2020 г. 17:46

Бучанська міськрада замовила будівництво спортивних майданчиків на території школи №2 по вул. Шевченка. Відповідний договір укладено з МПП “Спортивно-технічний клуб “Сона”. За 12,73 млн гривен підрядник побудує на шкільному подвір’ї багатофункціональний, баскетбольний та футбольний майданчики, а також встановить ринг з навісом.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 14 вересня 2020 року відділ освіти Бучанської міськради уклав договір з МПП “Спортивно-технічний клуб “Сона” (*) на будівництво спортивних майданчиків на території загальноосвітньої школи №2 по вул. Шевченка, 14. Ціна договору склала 12,73 млн гривень.

“Спортивно-технічний клуб “Сона” до 25 жовтня 2020 року повинно виконати земляні роботи, встановити обладнання, облаштувати огорожі та покриття із поліуретану на багатофункціональному, баскетбольному, футбольному майданчиках, майданчику для стріт файту, встановити ринг з навісом та бойові тренажери.

в Телеграм

7 вересня 2020 року Державна аудиторська служба України розпочала моніторинг даної закупівлі. Станом на 16 вересня його результати в системі ProZorro не опубліковані.

Нагадаємо, в липні 2020 року відділ освіти Бучанської міської ради за 32 млн гривень замовив будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями школи №2 в Бучі. Роботи до кінця 2020 року буде виконувати ТОВ “АМК Рем-Буд”.

Читайте: В бучанській школі №2 за 32 млн гривень побудують спортивний блок

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, МПП “Спортивно-технічний клуб “Сона” зареєстровано в 1994 році. Статутний капітал – 200 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник та директор – Сергій Пащинський.

В результаті участі у публічних закупівлях МПП “Спортивно-технічний клуб “Сона” отримало 119 підрядів на 116,8 млн гривень. Найбільший замовник – Ірпінська міська рада, з якою підписано договори на 81,2 млн гривен (дані Zaкупівлі).

Відділом освіти Бучанської міськради керує Олег Цимбал. Міський голова Бучі – Анатолій Федорук.

* МПП “Спортивно-технічний клуб “Сона” (код ЄДРПОУ: 13719327)

Фото: lotsia

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона