У Бучі на Київщині відновили газопостачання

image
28 Квітня 2022, 12:26
Поділитися:

28 квітня 2022 г. 12:20

У Бучі відновлено розподіл газу. Наразі тривають роботи по відновленню розподілу газу на окремих об’єктах, в тому числі за заявами споживачів.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Регіональної газової компанії (РГК).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Завдяки спільній роботі газовиків з різних регіонів, відновлено газопостачання в місті Буча. Тривають роботи по відновленню розподілу газу на окремих об’єктах, в тому числі за заявами споживачів”, – розповіли в компанії.

Згідно даними РГК, більше 93 тисяч домогосподарств в Київській області знову можуть користуватися газом. Повністю відновлене газопостачання у 108 населених пунктах. Ще у 12-ти населених пунктах тривають аварійно-відновлювальні роботи для відновлення розподілу до більше ніж 56 тисяч споживачів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також повідомляється, що ще п’ять бригад з АТ “Хмельницькгаз” зараз допомагають фахівцям Київоблгазу відновлювати розподіл газу на Київщині. Зараз газовики з Хмельницького, Старокостянтинівського, Волочиського та Городоцького районів працюють у Бучанському районі Київської області, зокрема у Мощуні. Продовжують відновлювальні роботи також газовики з АТ “Вінницягаз”.

Нагадаємо, з 25 квітня запрацювали 4 відділення у Ірпені, 2 – у Макарові та по одному – у Бучі та Колонщині. Тепер жителі цих населених пунктів можуть замовляти найнеобхідніше в інтернеті – їжу, ліки, речі або ті товари, яких ще немає у місцевих магазинах. Також мешканці зможуть отримувати посилки з турботою від близьких та рідних.

Читайте: В Бучанському районі Київщини відкрились 6 відділень Нової пошти

Фото: РГК.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона