У Бучі чоловік вдарив знайомого молотком по голові (ВІДЕО)

image
14 Січня 2022, 14:45
Поділитися:

12 січня близько 15.30 в місті Буча 35-річний чоловік побив знайомого молотком. Той перебував на підтримувальній терапії та відмовився поділитись метадоном.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Відділу комунікації поліції Київської області.

Правоохоронці встановили, що зловмисник прийшов до товариша в квартиру та почав вимагати наркотичні речовини. Отримавши відмову, чоловік розлютився та, схопивши молоток, який мав при собі, завдав власнику квартири тілесні ушкодженні по голові, а потім зник у невідомому напрямку. 

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місце перебування чоловіка. Згодом злодія затримали на залізничному вокзалі в місті Буча.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Міру запобіжного заходу зловмиснику обере суд.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що від 6 до 10 років може отримати 16-річний юнак за збут наркотиків через телеграм на Київщині.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело