У Бучанському управлінні соцзахисту провели робочу нараду щодо виплат

У Бучанському управлінні соцзахисту провели робочу нараду щодо виплат
11 Листопада 2022, 18:26
Поділитися:

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба провів робочу зустріч із колективом Бучанського управління соцзахисту. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

«Щодня спілкуюся із жителями Київщини. Щодня захоплююся наполегливістю та завзяттю людей. Співробітники з нуля відновлюють документи в тимчасово пристосованому приміщенні Центру дитячої творчості. Також Управління приймає вимушених переселенців.  Попри перепони, робота впорядковується. Уже налагоджується процес нарахування та надходження до людей виплат», – прокоментував він. 

Очільник адміністрації розповів, що під час бойових дій заклад Управління був повністю знищений, а разом з ним – уся техніка та 63 тисячі особових справ людей, які отримували соцдопомогу. Крім того, Олексій Кулеба подякував працівникам установи за їхню роботу. 

«Окрема вдячність колективу Управління, який працює в режимі нон-стоп. З такими людьми ми точно переможемо!  Ми зі свого боку робимо все, щоб люди працювали в комфортних умовах», – додав він. 

Як повідомлялося раніше, 27 жовтня Макарівську територіальну громаду з робочим візитом відвідала Віце-прем’єр-міністерка, Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук

Джерело: Київська обласна військова адміністрація