У Бучанському районі Київщини організовують безкоштовний збір зразків ДНК для пошуку родичів загиблих

image
29 Квітня 2022, 18:00
Поділитися:

29 квітня 2022 г. 17:59

У Бучанському районі та місті Буча організовано безкоштовний ДНК-аналіз для родичів загиблих під час російської окупації. Здати зразок ДНК можна буде у вівторок 3 травня.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення Бучанської міськради.

“Шановні мешканці Бучі та Бучанського району! Офіс Генерального прокурора спільно з Бучанською міською радою організовує безкоштовний ДНК-аналіз для родичів загиблих під час російської окупації на території нашого району”, – повідомили в міськраді.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Здати зразок ДНК можна буде у вівторок, 3 травня 2022 року, з 9:00 до 14:00 поруч з Інформаційним центром ритуальної служби Бучі на вул. Польовій, 19.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Для цього необхідно заповнити анкету і вас запросять на зручний для експертів час: bit.ly/bucha_dnk. Прохання з собою взяти паспорт. Інформуємо вас, що судово-медичні експерти вже взяли зразки ДНК від усіх загиблих та померлих, які були знайдені на території Бучанського району з 24 лютого по 28 квітня 2022 року. Відтак ідентифікувати родича можна, співставивши ці зразки ДНК з даними ДНК рідних батьків або дітей. Це допоможе слідчим ідентифікувати тіла, які нині числяться в базі неопізнаних, а рідним знайти і поховати своїх родичів”, – пояснили в міськраді.

Отримати додаткову інформацію можна в кол-центрі ритуальної служби Бучанської міської ради за телефоном: +380683282892.

Читайте:В Бучі на Київщині відновлено вакцинацію

Фото: LIGA.net

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона