У Броварському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відбулось свято «Повір у себе» для дітей з інвалідністю та їх батьків

image
3 Грудня 2019, 18:36
Поділитися:

3 грудня у міському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Броварської міської ради відбулось свято «Повір у себе» для дітей з інвалідністю та їх батьків.

Про це на своїй сторінці повідомляє Броварська міська рада.

 

Лейтмотив заходу – діти мають відчувати постійну турботу, піклування та впевненість у майбутньому, а також мати можливість всебічно розвивати свої здібності.
Святковий зал був переповнений, вирував емоціями, бурхливими оплесками від виступів дітей. Діти та дорослі поринули у калейдоскоп розваг, були залучені у театральне дійство, співали і танцювали.


Свято відвідали міський голова Ігор Сапожко, секретар Броварської міської ради Петро Бабич та заступник міського голови Лариса Виноградова, які привезли всім діткам подарунки.

 
Звертаючись до присутніх міський голова висловив слова вдячності батькам дітей з особливими потребами, на долю яких випали нелегкі випробування, зазначивши, що вони є взірцем стійкості, мужності і незламності духу. Слова подяки були також адресовані і колективу закладу, адже маючи на сьогодні досвід роботи в галузі соціальної та медичної реабілітації дітей з інвалідністю, колектив центру не зупиняється на досягнутому, а постійно розвивається, дбає про вдосконалення, щоб відповідати вимогам часу. Впевнені, що попереду у центру реабілітації цікаве, творче життя і ще не один десяток 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed