У Броварському районі трактор підірвався на протитанковій міні (фото)

image
9 Квітня 2023, 09:26
Поділитися:

9 квітня 2023 г. 09:19

У Київській області між селами Русанів та Світильня вчора, 8 квітня, на на протитанковій міні підірвався трактор. Водій отримав поранення та госпіталізований до лікарні. Водночас поряд знайшли ще 13 ворожих вибухонебезпечних предметів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що подія сталася 8 квітня о 15:24 годині. Трактор підірвався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Поряд знайшли ще 13 (мін – КВ). 34 – річний водій отримав ушкодження та госпіталізований до лікарні. Техніка зазнала сильних механічних ушкоджень”, – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Поліція Київщини вкотре закликала громадян не відвідувати лісосмуги на деокупованих територіях, уникати лісових та польових доріг, а в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, телефонувати на спецлінію “102”.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області 2 лютого, під час виконання польових робіт, гусеничний бульдозер наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху техніка зазнала ушкоджень, тракторист вцілів та уник серйозних травм. У березні у Вишгородському районі від детонації вибухонебезпечного предмету постраждав місцевий мешканець. Чоловік зрізав сухостій, коли деревина впала на невідомий предмет, що вибухнув.

Читайте: У Поліській громаді від вибуху невідомого предмету постраждав чоловік

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона