У Броварській РДА відбулося чергове засідання Броварської районної комісії з питань ТЕБ та НС

image
8 Листопада 2019, 13:46
Поділитися:

В засіданні взяли участь перший заступник голови адміністрації Ю. Плакся, завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації  В.Кривенко, секретар комісії М. Сікач, начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації О. Заріцька, представник Броварського РУ ГУ ДСНС України у Київській області М. Коваленко, начальник відділу агропромислового комплексу райдержадміністрації С.Шибіко, головний лікар КЗ “БРР КЗ ПМСД” І. Дементьєва, завідувач Броварського РВ лабораторних досліджень ДУ “Київське ОЛЦ МОЗ України” В.Товстоног, начальник управління Держпродспоживслужби у Броварському районі В. Ситюк, представник КНП “Броварська БКЛ” БРР та БМР Г. Павлін.

 

На засіданні розглянули такі питання:

Про затвердження персонального складу районного міжвідомчого оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій та координації дій щодо забезпечення стабільної роботи об’єктів життєзабезпечення населення та дорожньої інфраструктури в осінньо-зимовий період 2019/2020 року, регламенту його роботи та інструкції щодо взаємоінформування диспетчерських служб. 
Про затвердження Комплексного плану організаційних та протиепідемічних (профілактичних) заходів, спрямованих на попередження поширення захворювань на грип та гострі респіраторні інфекції серед населення, уникнення епідемічних ускладнень та можливих летальних наслідків від грипу в Броварському районі, в епідемічний сезон 2019-2020 років. 
Про забезпечення роботи стаціонарних пунктів обігріву для їх використання під час погіршення погодних умов у зимовий період 2019/2020 року з урахуванням харчування. 
Про затвердження нового складу Броварської районної комісії з питань ТЕБ та НС. 
Різне.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed