У Броварській громаді на ремонти доріг, міжбудинкових проїздів і тротуарів депутати планують виділити 12 млн грн | Трибуна

image
19 Квітня 2024, 19:38
Поділитися:

На чергове засідання сесії 25 квітня виноситься проєкт рішення, яким пропонується внести зміни до «Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення». А саме, обсяг фінансування програми збільшити на 12 млн 321 тис. грн.

Зокрема гроші підуть :

5 млн грн – на реконструкцію або капітальний ремонт внутрішньоквартальних міжбудинкових проїздів та тротуарів для аварійно – відновлюваних робіт та благоустрій після осіннього і зимового періодів;
 5млн 600 тис. грн – на поточний ремонт дорожнього покриття по Броварській громаді;
 800 тис. грн – на поточний ремонт мереж зливової каналізації по вулицях Симона Петлюри, Металургів, Ярослава Мудрого та Київській.
 600 тис. грн – на послуги з переробки бетонних відходів.

«КП «Бровари-Благоустрій» має намір взяти в оренду подрібнювач, який перетворює на крихти демонтовані залізобетонні плити, опори, забори тощо. Те, що потрібно утилізувати, можна буде використовувати повторно. Зокрема, на засипку доріг», – повідомила заступниця начальниці УБЖКГІТ Оксана Семеник.

Ще 321 тис. грн виділять для капітального ремонту в підвалах багатоквартирних будинків по вул. Симона Петлюри, 16-Г та бульв. Незалежності,14-Г для їх подальшого використання як найпростіших укриттів.

Нагадаємо, у 2023 році КП «Бровари-Благоустрій» закупило робіт із поточного ремонту дорожнього покриття та поточного ремонту проїзної частини вулиць і доріг Броварської громади на суму 10 млн 713 тис. 707 грн. Ще 9 млн 850 тис. грн заплатили комунальники за асфальтнобетонну суміш.

На фото вулиця Михайла Грушевського.

Читайте також:

Нові правила виплат аліментів в Україні: що змінилося в 2024 році?
Понад 20,5 млн грн заплатило КП «Бровари-Благоустрій» за поточний ремонт доріг у нашій громаді у 2023 році
НЕпрозорі Бровари: місто залишається «на дні» і в рейтингу прозорості-2023
МВС вводить вікові обмеження: хто не зможе сісти за кермо?

 

Джерело: Трибуна – Бровари