У Броварах зріжуть ще 81 дерево

image
26 Березня 2019, 20:01
Поділитися:

Таке рішення схвалив виконком Броварської міськради сьогодні, 26 березня.

Як повідомив під час засідання виконавчого комітету начальник управління інспекції та контролю Богдан Мельниченко,  8 дерев зріжуть на території ЖЕКів № 4 та 5, а також загальноміській території. Так, видалять двоє дерев різних порід, які ростуть на прибудинковій ділянці по вул. М. Лагунової, 19. За словами Богдана Мельниченка, видалення дерев відбуватиметься на прохання мешканців, яким вони заважають. Суху березу зріжуть на прибудинковій території по вул. Шевченка, 4-Б.

Ще 5 дерев різних порід  видалить КП «Бровари-Благоустрій» по бульв. Незалежності, 14-Б. Зокрема, біля Броварського професійного училища. Ці дерева перебувають у аварійному стані, повідомив виступаючий.

Та найбільше – 73 дерев різних порід  видалять на двох ділянках, що на вул. В’ячеслава Чорновола. За інформацією Богдана Мельниченка, зріжуть дерева  під будівництво індивідуального житлового зблокованого будинку. Земельні ділянки на Чорновола орендує у міста ТОВ «Лагрітос», проінформував міський голова, а сума відновної вартості складає понад 200 тис.грн. «Усі кошти, які надходитимуть в управління житлово-комунального господарства, ми направлятимемо на ідею, яку ми з вами говорили – по вул. Київській. Перше рішення ми приймаємо – оголошуємо тендер на визначення організації, яка буде обслуговувати, а друге – всі кошти направлятимуться на посадку дерев. Це буде спеціальний рахунок», – прокоментував  Ігор Сапожко.

Нагадаємо, чиновники мають намір озеленити вул. Київську. І це буде принципово новий підхід в озелененні головної вулиці міста, обіцяють у міській раді. Для цього планують залучити фахівців, яких оберуть на тендерній основі. Усього на озеленення Київської передбачено 2 976,0 тис.грн.

Як повідомляла «Трибуна Броварів» ще два роки тому, на черговому засіданні інвестиційної ради  ТОВ «Лагрітос», яке планує будівництво малоповерхових зблокованих будинків по вул. В. Чорновола, було встановлено 4% пайового внеску. За проектним задумом, мають побудувати вісім дво- та триповерхових будинків (кількість мешканців – 197 чоловік). Як повідомив тоді заступник міського голови Олександр Резнік, забудовник готовий взяти участь у будівництві каналізаційної мережі.

Фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари