У Броварах знову шукають перевізника на маршрут № 9. КОНКУРС | Трибуна

image
2 Січня 2020, 18:44
Поділитися:

Виконавчий комітет Броварської міськради оголошує конкурс з перевезення пасажирів на маршруті загального користування № 9 у Броварах. Документи для участі прийматимуть від завтра, 3 січня, до 10:00 3 лютого 2020 року. Сам конкурс відбудеться 18 лютого. Про це йдеться на сайті міськради.

В оголошенні зазначено, що договір із перевезення пасажирів із переможцем укладуть терміном на 5 років. Участь у конкурсі – безкоштовна. Скористатися можливістю можуть автомобільні перевізники, які мають відповідну ліцензію і на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси класу А, I.

Читайте також: Маршрутка № 9 змінила графік і шлях руху

Досвід роботи перевізника-претендента має бути пов’язаний з перевезенням пасажирів і становити не менше 1 року. Транспортні засоби, які планують використовувати на маршрутах міста, мусять мати не менше 19 місць для сидіння пасажирів і відповідати за технічними та екологічними показниками вимогам чинному законодавству у сфері автотранспорту.

Строк експлуатації автобусів не повинен перевищувати 7 років. 50 % машин повинні бути пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Для участі в конкурсі автомобільний перевізник подає заяву за формою і такі документи:

нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні) та відомості за підписом суб’єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті з зазначенням підстав для їх використання перевізником;
перелік транспортних засобів, які пропонують для використання на маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду автівки, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
копії свідоцтв про реєстрацію автомобілів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонують для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їхню відсутність;
анкету відповідно до п. 32 порядку проведення конкурсу;
копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.

Документи для участі у конкурсі приймає управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту від завтра, 3 січня, і до 3 лютого – з 8:00 до 15:00 (обідня перерва з 12:00 до 13:00), крім суботи та неділі.

Останній термін подання документів – до 10:00 3 лютого. Документи, що надійшли після встановленого терміну, не прийматимуть.

Читайте також: Маршрут №9: стартує 20 серпня «колом» без Розвилки. Але тимчасово

Відповідальність за достовірність інформації в документах несе перевізник-претендент. Бланк заяви для участі можна отримати за адресою управління: бульв. Незалежності, 4-а, каб. 15.

Засідання конкурсного комітету щодо визначення переможця відбудеться 18 лютого 2020 року о 14:00 на вул. Гагаріна 15, каб. 206.

Докладна інформація – в рішенні виконкому № 1347 від 23.12.2019. Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: (04594) 4-61-11.

Читайте також:

Маршрутки «Київ – Бровари» зупинятимуться на новому автовокзалі за 300 м до метро. ПРОЄКТ ТРЦ
Броварські маршрутки тепер доступні на карті Easy Way, однак поки без GPS-навігації
Перебування броварських маршруток тепер можна відслідкувати онлайн на мобільному додатку «Дозор»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари