У Броварах знайшли двох розбійників – поліція | Трибуна

image
6 Грудня 2019, 14:36
Поділитися:

Учора ввечері, 5 грудня, молодики напали на двох перехожих. Здобутком стали два мобільні телефони. Правоохоронцям вдалось розшукати злочинців. Тепер їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі за розбій. Про це повідомляє Національна поліція Київської області.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Київщини, спочатку на одній з вулиць Броварів молодики накинулись на одного перехожого. Чоловіка побили до втрати свідомості, а потім відбирали в нього мобільний телефон.

Це помітив місцевий житель. Побачивши небажаного раптового свідка, зловмисники накинулись ще й на нього. З місця злочину розбійники тікали вже з двома телефонами.

Поліціянти розпочали слідчо-оперативні заходи та встановили підозрюваних осіб. Це – двоє 39-річних чоловіків. Як виявилося, один із них перебуває під слідством за вчинення крадіжки. Поцуплені телефони нападники встигли здати в ломбард.

Наразі обидва чоловіки затримані, їм оголошено підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 2 ст.187 Кримінального кодексу України – «розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм».

Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, причому із конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари