У Броварах згорів приватний будинок. ВІДЕО | Трибуна

image
28 Листопада 2019, 14:06
Поділитися:

Сьогодні, 28 листопада, вдосвіта зайнялася велика цегляна садиба на вул. Анатолія Луценка, 14. Полум’я знищило покрівлю і перекриття будинку площею 60 кв. м. Іще дві пожежі на Броварщині  протягом доби сталися в Бервиці та Зазим’ї. Про це розповідають місцеві рятувальники.

Як зазначають у Державній службі з надзвичайних ситуацій, сповіщення про займання в Броварах надійшло сьогодні о 5:17. Пожежа виявилась складною, горів будинок площею 195 кв. м. Полум’я вдалося локалізувати лише о 6:24 і загасити повністю о 7:18.

Для гасіння було залучено 3 цистерни з Броварів і одна машина з Княжичів для підвезення води. Долали полум’я двома стволами, загалом на займанні працювали 14 рятувальників.

Про причини займання наразі не повідомляють, їх встановлюють. Рятувальники лише вказують, що освітлення в будівлі було електричне, а опалення – газове. Покрівля – шифер із дерев’яним об риштуванням. Сама ж будівля є господарчою.

28 листопада о 05:17до оперативно – диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання…

Опубліковано 5 ДПРЗ м. Бровари та Броварське районне управління ГУ ДСНС України Четвер, 28 листопада 2019 р.

Як розповіли в ДСНС, загалом за добу на Броварщині сталося 3 пожежі. У Бервиці на вул. Центральній горіла трава. Полум’я пошкодило стіну житлового будинку. Окрім того, цієї ночі в Зазим’ї повністю згоріла «маломобільна тимчасова споруда».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари