У Броварах затримали водія з пістолетом, набоями, ломами й різним устаткуванням | Трибуна

image
18 Березня 2020, 18:22
Поділитися:

Уночі правоохоронці зупинили автівку з водієм, який викликав підозру. Після візуального огляду в нього виявили пістолет без маркування і дозвільних документів. Згодом слідчі знайшли в салоні набої, різний реманент і устаткування. Встановили, що чоловік раніше був засуджений за розбій, бандитизм і незаконне поводження зі зброєю. Тепер йому загрожує ув’язнення від 3 до 7 років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Як зазначають правоохоронці, водія зупинила група реагування патрульної поліції спільно з оперативниками вночі. Під час спілкування водій поводився підозріло. Після візуального огляду салону автівки правоохоронці виявили пістолет без будь-якого маркування та дозвільних документів. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка виявила та вилучила з авто додатково 7 набоїв до пістолета, перчатки, 4 різні ломи, 2 радіостанції з гарнітурою, кусачки, щипці та викрутки. Окрім того, правоохоронці вилучили і транспортний засіб – легковик.

Вилучене устаткування

За інформацією поліції, 35-річний водій у минулому вже був засуджений за засуджений за статтями Кримінального кодексу України: 187 («розбій»), 257 («бандитизм») і 263 («незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). 

Тепер чоловікові знову загрожує покарання за незаконне поводження зі зброєю, яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Окрім того, поліція перевіряє громадянина на причетність до вчинення інших злочинів на території Київщини.

Фото – Національна поліція України

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари