У Броварах запрацював Сектор із протидії домашньому насильству

image
10 Листопада 2023, 18:25
Поділитися:

10 листопада 2023 г. 18:16

Місто Бровари долучилося до проєкту безпеки громадян і урочисто відкрило “Сектор протидії домашньому насильству”. До складу сектору увійшли досвідчені правоохоронці, які у цілодобовому режимі надаватимуть допомогу особам, що потерпають від домашнього насилля. Основне завдання нового Сектору – запобігання та профілактика домашнього насильства.

Про це KВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Повідомляється, що проєкт “Сектор протидії домашньому насильству” вже успішно реалізований на території Київщини та став ефективним заходом забезпечення безпеки громадян.

“З цього приводу сьогодні відбулося урочисте відкриття “Сектору” у місті Бровари. На заході були присутні керівництво Броварського управління поліції Київщини, голова Броварської міської громади Ігор Сапожко та представники служб у сфері запобігання та протидії домашньому насильству міста Бровари”, – йдеться у дописі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У громаді роз’яснили, що основне завдання Сектору – здійснення вчасних та ефективних заходів у сфері запобігання домашньому насильству. А саме: надання допомогу постраждалим особам, правової підтримки та здійснення профілактичної роботи із особами, що перебувають на обліку.

“До складу Сектору увійшли досвідчені правоохоронці, обрані з працівників відділу реагування патрульної поліції, дільничних офіцерів та сектору превентивної комунікації. Співробітники новоствореного сектору у цілодобовому режимі у складі мобільної бригади надаватимуть необхідну допомогу особам, які страждають від домашнього насилля”, – додається у повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляла КВ, Броварська міська громада здійснила передачу спеціалізованої пожежної автівки 5 державному пожежно-рятувального загону. Пожежну автівку громада одержала від муніципалітету німецького міста Зіндельфінген у рамках проєкту Phoenix, що дозволило значно підсилити матеріально-технічну базу загону.

Читайте: КП “Бровари-Благоустрій” одержало статус “Компанія року 2022”

Фото: сайт громади

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона