У Броварах замість погребів з’явиться інклюзивний майданчик

image
12 Липня 2019, 19:12
Поділитися:

8 липня по вулиці Короленка, 60-А та 60-Б місцева влада демонтувала самовільно облаштовані погреби. На звільненому місці заплановано побудувати сучасний інклюзивний майданчик для дітей із інвалідністю, інформує Броварська міська рада на своїй офіційній сторінці у FB. 

На Короленка, 60-А та 60-Б раніше було понад десяток самовільно облаштованих погребів. Як вказано в повідомленні на офіційній стрінці міської ради у FB, власникам погребів не раз повідомляли про незаконне розміщення та необхідність проведення самостійного демонтажу. Усі громадяни мали достатнього часу для того, щоб забрати з погребів консервацію, овочі, інші речі та демонтувати свої погреби в добровільному порядку. 8 липня всі наявні погреби демонтували комунальники.

Як зазначено в повідомленні міськради, на місці погребів буде сучасний інклюзивний майданчик. Його облаштують гойдалками, гірками, інтерактивними іграми, покриттям та обладнанням, яке буде пристосовано для потреб особливих дітей та їхньої соціалізації. Також передбачено облаштування тротуарів і ремонт міжбудинкового проїзду.

«За інформацією управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради до загальноміської цільової Програми з будівництва, реконструкції, встановлення та облаштування дитячих ігрових, спортивно-ігрових та спортивних майданчиків у м.Бровари на 2018-2022 роки включено об’єкт «Капітальний ремонт дитячого майданчика по вул. Короленка, 60-а, 60-б в м.Бровари Київської області». Цей майданчик буде відрізнятися збільшенням рівня безпеки та доступності для всіх категорій особливих дітей», – зазначають у міській раді.

Джерело: Трибуна Бровари