У Броварах зафіксували чергове порушення передвиборної агітації

image
25 Лютого 2019, 16:07
Поділитися:

У Броварах по вулиці Київській на біг-бордах  виявлено порушення розміщення передвиборної інформації одного з кандидатів у Президенти України. Це не перше порушення в Броварах цього року, що стосується передвиборної агітації.

Як зазначають у поліції Київської області, інформація не містила назви типографії та тираж, що є прямим порушенням чинного законодавства.

Працівники поліції провели перевірку та встановили, що біг-борди розповсюдив 30-річний місцевий житель.

Щодо правопорушника складено два адміністративних протоколи за ч. 2 ст. 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП.

Чоловікові загрожує сплата штрафу в розмірі до 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Адміністративні матеріли направлено до суду, який визначить вину жителя Броварів.

Нагадаємо, це не перший факт порушення передвиборної агітації одного з кандидатів у Президенти, задокументований правоохоронцями у Броварах. Так, 6 лютого цього року біля супермаркета «Варус» також розповсюджували друковану продукцію із відсутністю тиражу та інформації про
друковане видання. Розповсюджувачем виявився 28-річний агітатор, мешканець міста Бровари. Щодо  чоловіка правоохоронці також склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 212-13.

Станом на 22 лютого поліція Київської області зафіксувала 114 порушень передвиборчої агітації. За виявленими правопорушеннями проведено перевірку та прийнято рішення.

Основне фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари