У Броварах відкрився перший ресторан швидкого харчування Hesburger | Трибуна

image
21 Грудня 2019, 15:43
Поділитися:

Сьогодні в Броварах на вулиці Київській, 8 відкрився ресторан швидкого харчування Hesburger.

Hesburger – це фінська компанія, яка активно розвивається в Європі та Україні й має понад 500 ресторанів. Компанія є родинним бізнесом сім’ї Салмела, який серйозно посунув у деяких країнах свого конкурента – McDonald’s.

Хесбургер

Родина власників, представник посольства та мер Броварів. Під час відкриття ресторану

ХесбургерУ меню ресторану  більше 10 видів бургерів, тортіл’ї, картоплі фрі, салатів, нагетсів, цибулевих кілець, соків, смузі та фруті, різноманітних десертів та молочних коктейлей для дітей, і, звичайно, смачна кава. У  «Хесбургері»  є окреме дитяче меню.

Сніданок до 11:00  ранку коштує від 21 грн, кава в цей час – 10 грн. Ціна фірмового хезбургера – 55 грн, гамбургера – 24 грн, чізбургера – 28 грн, а найдорожчий комплект обійдеться у 105 грн. Пропозиція грудня – це просто гігантський подвійний чізбургер, який коштує 64 грн, а смачний подвійний чізбургер – 38 грн.

Хесбургер

ХесбургерУнікальною є уніформа співробітника Hesburger, яка зроблена з перероблених пластикових пляшок. Усі старі форми та рекламні матеріали «Хесбургер» переробляються та використовуються повторно.

А інтер’єр нового ресторану в Гельсінкі майже виключно виготовлений із власних відходів компанії. Клієнти в ресторані можуть сидіти на перероблених бочках із-під кетчупу та їсти під світильниками, виготовленими з колишніх фритюрниць.

Для старої частини Броварів відкриття ресторану означає розвиток інфраструктури, яка припадає зазвичай на багатоповерхові частини міста. Відкриття при в’їзді в місто мінімаркету  «Фора» та ресторану швидкого харчування Hesburger може надалі привернути увагу інвесторів до цієї частини міста.

Кожен такий ресторан – це 20 нових робочих місць та відрахування до бюджету міста. Наступного року в Броварах планується відкриття другого фастфуду Hesburger –  на вулиці Київській, біля перехрестя з вулицею Симона Петлюри.

Завітайте всією родиною до Хесбургер на вихідних та скоштуйте смачні гамбургери! Багато броварчан це вже зробили.

P.S. Партнером Hesburger в Україні є компанія PRO100, яка спеціалізується на роботі з іноземними інвесторами. Проєктування, отримання всієї дозвільної документації, будівництво будь-якої складності, покупка та монтаж обладнання – це все в одному місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари