У Броварах відкрилася виставка ірпінського художника Владислава Задворського «Зі світлом на шляху»

image
2 Травня 2024, 17:39
Поділитися:

Сьогодні у Броварському краєзнавчому музеї відкрилася виставка ірпінського художника Владислава Задворського «Зі світлом на шляху». Про це повідомила начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк. 

«Сьогодні у Броварському краєзнавчому музеї разом з заступником директора Департаменту культури та туризму КОДА Євгеній Самойленко відкрили виставку «Зі світлом на шляху» Владислава Задворського, лавреата Київської обласної премії в галузі образотворчого мистецтва ім. Івана Сошенка. Щаслива була  презентувати частинку Ірпеня та Влада —  чудового ірпінського митця в Броварах. Запрошую усіх мешканців громади відвідати цю розмаїту виставку. Вдячна Анна Куценко за чудову можливість знайомити мешканців Київщини з творами талановитих сучасників», — розповіла начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк. 

Нагадаємо, виставка експонувалася в Ірпені, Білій Церкві, Вишгороді. Картини Задворського  подорожують областю за підтримки товариства «ВІДВАЖНИХ» та ЖК «River Port».

Джерело: Містоінформ