У Броварах відбудеться благодійна вистава від театру «Паяц» | Трибуна

image
12 Лютого 2020, 09:37
Поділитися:

15 лютого артисти київського театрального колективу «Паяц» покажуть у Броварах зимову казку «12 місяців»  про дівчинку-сироту, яку зла мачуха відправляє на нездійсненне завдання. Всі зібрані з показу кошти підуть на допомогу онкохворим. Про це повідомляють у фонді «Інна».

Як ідеться в повідомленні, виставу покажуть 15 лютого о 12:00 в МКЦ «Преметей», що на бульв. Незалежності, 4. Вартість квитків – 50 грн. Замовити їх можна за тел.:  093-240-14-12 і 073-407-82-54.

Вистава «12 місяців» – це історія маленької дівчинки, сироти, яка не знає, що таке материнська любов, і не мріє про подарунки та ласку. Зла мачуха відправляє дівчинку на заздалегідь нездійсненне завдання – знайти весняні квіти проліски серед холодної і сніжної зими.

Як зазначають організатори, в казці закладений глибокий сенс: які б важкі часи не настали, як би складно в житті не доводилося, тільки добре серце, щира любов і віра в краще можуть допомогти досягти світла і перемогти зло.

Як зазначають ініціатори заходу, всі глядачі після закінчення вистави отримають подарунки. Водночас, усі зібрані кошти підуть на допомогу онкохворим.

Слід зазначити, що 15 лютого – Міжнародний день онкохворої дитини. А 4 лютого світове співтовариство відзначило Міжнародний день боротьби з раком.

Фото та відео – театр «Паяц»

Читайте також:

Вижити: два шляхи – одна мета. До Всесвітнього дня боротьби проти раку (Блог)
Конкурс «Благодійна Україна 2019». Триває приймання заявок
Рекордна кількість учасників та значна сума допомоги: підсумки Міжнародного благодійного фестивалю «Інна-Бровари»
Броварський благодійний фонд «Інна» став призером конкурсу «Благодійна Україна-2018»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари