У Броварах та Погребах трапилися ДТП за участі мотоциклістів | Трибуна

image
16 Вересня 2020, 20:19
Поділитися:

16-го вересня в Броварах та районі трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди за участі мототранспорту та легкових автомобілів. Про це «Трибуні-Броварів» повідомили в Броварському відділі поліції.

О 08:08 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в с. Погреби на вул. Соборна (біля місцевої школи) не розминувся мопед із автівкою.

На місці події правоохоронці з’ясували, що водій мототранспорту зіткнувся з автомобілем марки «Volkswagen Golf». Постраждалих немає.

(Натисніть для збільшення фото)

Заявник від оформлення ДТП відмовився: сторони аварії склали європротокол.

Як повідомили «Трибуні-Броварів» свідки аварії, кермувальниця легковика розверталася біля школи не ввімкнувши «поворотники», і це призвело до зіткнення транспортних засобів.

Ще одна ДТП цього дня трапилась вже в Броварах. О 08:50 на перехресті вул. Старотроїцька та пров. Старотроїцький не розминулись мотоцикл «Suzuki» та автомобіль «Chevrolet».

(Натисніть для збільшення фото)

Як повідомляють правоохоронці, легковик, повертаючи з провулка на вул. Старотроїцька, проігнорував перевагу в русі мотоцикла, який рухався з боку вул. Погребський шлях. У результаті маємо зіткнення транспортних засобів та постраждалого мотоцикліста.

Із підозрою на перелом ноги, 46-річного власника «залізного коня» швидка допомога доставила до броварської лікарні. Як повідомили «Трибуні-Броварів» в броварській лікарні, у постраждалого чоловіка серйозних травм немає, лише забої м’яких тканин.

Фото – Viktor Kruk та ІА «Погляд»

Читайте також:

ДТП: Мікроавтобус ритуальних послуг збив мотоцикліста на Розвилці. ФОТО

У Броварах мотоцикліст урізався в авто і втік без травмованого пасажира

ДТП: мотоцикліст не зміг проскочити між рядами авто на Пекарні. ФОТО

ДТП біля Калити: зіткнулися бус і мотоцикл. ФОТО, ВІДЕО

Джерело: Трибуна – Бровари