У Броварах стартував благодійний марафон тренувань – організатори збирають кошти для ЗСУ – Трибуна

image
24 Травня 2022, 09:48
Поділитися:

У Броварах із 23 до 29 травня триватиме благодійний марафон тренувань “Будь у формі з БроДобро”.  Усі зібрані кошти волонтери направлять на допомогу ЗСУ  – закупівлю воїнам амуніції.

Тренери найкращих спортклубів міста щодня об 11 год проводять групові тренування для дорослих, а в понеділок, середу і п’ятницю заплановані також заняття з сучасних танців для підлітків.

Тренування відбуваються під відкритим небом – на стадіоні  «Спартак» на вул. Героїв України, 30 (колишня вул.Гагаріна). Долучитися може кожен – за умови надання благодійного внеску на амуніцію для Збройних сил.

БроДобро, тренування

Всі, хто прагне додати руху в своє життя, матимуть змогу спробувати себе в сучасних танцях, запальній латині, функціональних, кругових і навіть бігових тренуваннях. А в неділю, 29 травня, відбудеться заняття-сюрприз, яке для учасників марафону готують українські військові. Повний графік тренувань доступний ТУТ.

«Наша волонтерська організація працює з другого дня повномасштабного вторгнення. Ми шукаємо й відправляємо гуманітарку, а також амуніцію нашим військовим, плетемо маскувальні сітки, зварюємо скоби та протитанкових їжаків, збираємо донати. Їх стає все менше, тож ми вирішили придумувати онлайн- та офлайн-заходи, які б зацікавили броварчан, а нам вдавалося б збирати гроші для наших хлопців у гарячих точках. Їм насправді багато чого бракує: від гігієнічних засобів і шкарпеток, до нової форми, бо, як кажуть нам бійці, “стара згоріла на мені” або “у бронік, що видали, вже влучило”», – каже координаторка волонтерів організації “БроДобро”, телеведуча Уляна Шух.

Проведення марафону відбувається винятково на волонтерських засадах: усі задіяні люди – від шести тренерів до дизайнера та відеографа – надали свої послуги безоплатно. 

“Сцену ми зробили з палетів, на яких нам привозили гуманітарну допомогу. А колонки працюють на бензогенераторі, завдяки якому ми зварювали протитанкових їжаків. Хоча ЗСУ захищають наше мирне життя, та багато людей вважають себе не в праві до нього повернутися: ходити в спортзали, салони краси. Ми думаємо, що це потрібно змінювати і повертати позитивні заходи в наші будні, а заразом продовжувати допомагати нашим ЗСУ”,  – переконана Уляна.

Найактивніші відвідувачі 29 травня отримають відзнаки та подарунки. Зокрема сертифікати учасників із підписом військової адміністрації Броварського району та знижки на абонементи в спортивні і танцювальні клуби міста.

Перше заняття в рамках марафону 23 травня провів хореограф, засновник клубу Street Dance Club та волонтер Олександр Булава.

Текст і фото –  Марина Герасименко

Читайте також

«Ми вже чуємо запах перемоги», – броварські волонтери «БроДобро», які підтримують крила наших воїнів
У Німеччині броварчанка організувала випікання пасок та великодній фестиваль
«Наші ЗСУ – неймовірні. Ми надихаємося їх мужністю і просто не маємо права нічого не робити», – Олег Іваненко
«Піца – універсальна стратегічна страва», – директор мережі піцерій Pizzburg про те, як підтримують наших воїнів
Броварських волонтерів відзначено подяками районної військової адміністрації
Від Броварського районного гуманітарного штабу допомогу отримали Калитянська, Баришівська, Березанська, Згурівська громади
У Броварах відомий художник із позивним «Пікассо» малював картини на ящиках із-під боєприпасів

Джерело: Трибуна – Бровари