У Броварах проведе прийом громадян заступник прокурора Київщини

image
12 Червня 2019, 18:29
Поділитися:

На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян», прокуратура Київської області наступного тижня запланувала особистий прийом мешканців Броварів.

Як зазначено в оголошені на сайті Броварської міськради,  21 червня з 11:00 до 13:00 проведе особистий прийом громадян заступник прокурора Київської області, старший радник юстиції Ярослав Олегович Голинський. Зустріч відбудеться в приміщенні Броварської міської ради за адресою: вул. Гагаріна, 15, зал засідань, 2-й поверх.

Прийом громадян здійснюватиметься за попереднім записом за телефоном: 5-22-24. Про собі необхідно мати звернення у письмовій формі та паспорт.

Голинський Ярослав Олегович, народився 20 квітня 1985 року в Тернополі. Вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Одеській юридичній академії. В органах прокуратури працює з грудня 2007 року. Обіймав різні, в тому числі керівні, посади в органах прокуратури Київської та Закарпатської областей. До призначення 26 липня 2016 року заступником прокурора Волинської області працював начальником відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Київської області. 10 жовтня 2018 року призначений заступником прокурора Київської області.

Джерело: Трибуна Бровари