У Броварах посилили карантин: нові обмеження діятимуть до 31 жовтня | Трибуна

image
9 Вересня 2020, 08:09
Поділитися:

Броварський міський голова Ігор Сапожко обмежив доступ людей до адмінбудівель і скасував приймання громадян чиновниками. А подати звернення можна буде через інтернет або в скриньку біля міськради. Про це йдеться у вчорашньому розпорядженні мера.

Згідно з документом, обмеження діятимуть до 31 жовтня. Їх запроваджують у зв’язку зі значним збільшенням динаміки захворювання мешканців міста на гостру респіраторну хворобу COVID-19. А також – враховуючи протокол позачергового засідання комісії виконавчого комітету Броварської міської ради з ТЕБ та НС від 8 вересня.

Відповідно до розпорядження, доступ до адміністративних будівель державних та комунальних закладів та установ обмежать усім, крім працівників Броварської міської ради, її виконавчих органів та структурних підрозділів, депутатів, помічників-консультантів і працівників громадських приймалень, народних депутатів України, а також осіб які мають службове посвідчення та перепустки постійного характеру.

БМР

Навесні Броварська міська рада вже обмежувала доступ до своїх адмінбудівель

До 31 жовтня також скасують проведення особистих приймань міського голови, його заступників, секретаря ради та керівника справами виконкому БМР.

Міський голова в документі вказує взяти до відома, що громадяни можуть реалізувати право на звернення шляхом надсилання письмово поштою, через інтернет, засобами електронного зв’язку або залишення письмового листа в скриньках.

Скриньки для письмових листів розмістять біля центральних входів до адмінбудівель Броварської міської ради на вул. Гагаріна, 15 та вул. Гагаріна, 18.

Фото – Антон Раков і Дмитро Карпій, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також

Кабмін продовжив карантин до 31 жовтняБроварщина потрапила до «жовтої зони» карантинуПомер іще один хворий на COVID-19 із Броварів. СТАТИСТИКА

Перегляди публікації: 1

Джерело: Трибуна – Бровари