У Броварах покажуть виставу «Вечори на хуторі…» | Трибуна

image
13 Січня 2020, 09:13
Поділитися:

14 січня в Броварському палаці творчості дітей та юнацтва вдруге покажуть виставу «Вечори на хуторі…» Про це повідомляють в управлінні освіти та науки Броварської міської ради.

Як розповіла «Трибуні» заступниця очільниці управління Тамара Стельмах, показ відбудеться 14 січня о 17:00 в палаці творчості дітей та юнацтва, що на вул. Михайла Грушевського, 21-а. Вхід вільний.

Як зазначають організатори, весь акторський склад вистави відбирали під час кастингу ще на початку листопада 2019 року. Протягом двох місяців актори та режисери готували показ, відточуючи акторську майстерність, художники працювали над декораціями, а костюмери продумували образи.

З вистави 23 грудня 2019 року

Перший показ відбувся 23 грудня. Більшість учасників вперше відчули себе в ролі акторів повноцінної вистави. Вистава мала успіх у глядача – яскраві образи, пісні, танці, колядки допомогли глядачеві поринути в атмосферу передріздвяного українського села та насолодитися святковим настроєм.

Захід ініційований лідерами ради дітей та учнівської молоді міста Бровари в співпраці з вихованцями гуртка «Театр казок». Режисер-постановник –  Валентина Сахно.

Вечори на хуторі...

Ідея такої вистави виникла після знайомства з роботою СОС-дитяче містечко під час проходження стажування у підрозділах Броварської міської ради, що вже третій рік поспіль відбувся навесні. Тоді лідери вирішили, що обов’язково спроєктують захід, на який можна буде запросити в гості дітей.

Фото – управління освіти і науки Броварської міської ради

Читайте також:

У Броварах відбудеться фестиваль християнської творчості
Конкурс «Благодійна Україна 2019». Триває приймання заявок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари