У Броварах планують відкрити хаб для жінок-підприємиць

image
7 Квітня 2023, 21:32
Поділитися:

Там надаватиметься підтримка місцевим жінкам, які займаються підприємницькою діяльністю або лише мріють про відкриття власної справи.

На початку лютого цього року управління економіки та інвестицій міськради розробило і подало заявку на грант про створення локальних оффлайн хабів «UWE Hub» для жінок підприємиць у Броварській громаді.

Загалом було подано близько 130 заявок. Фахівці центру «Розвиток КСВ» відібрали команди, які проводитимуть у громаді заходи з розвитку жіночого підприємництва. Бровари змогли потрапити до четвірки найсильніших громад.

За словами начальниці відділу інвестицій та зовнішніх зв’язків управління економіки та інвестицій Олени Коровіної, вже підписали меморандум про співпрацю з фондом «Розвиток КСВ», який виділяє фінансування, склали бюджет потреб та йде закупівля необхідного обладнання в рамках проєкту і в кінці місяця хаб вже має запрацювати.

Зараз йде пошук координаторки цього проєкту в Броварах, яка матимете можливість впливати на розвиток жіночого підприємництва в регіоні та країні, розвивати спільноту жінок, які мають свій бізнес або лише планують його започаткувати, підтримувати жінок на цьому шляху та організовувати різноманітні події та проєкти.

Подавайте заявку, якщо Ви відповідаєте такими критеріям:
• є досвід у проджект-менеджменті, організації заходів, фандрайзингу та взаємодії зі спільнотою від 2 років;
• готові запустити перший хаб для жінок-підприємниць у Броварах спільно з Центром «Розвиток КСВ» і маєте досвід співпраці з владою, представниками бізнесу та громадськими ініціативами у вашому регіоні;
• обізнані та маєте досвід роботи в темі підприємництва та веденні соцмереж. Розширення можливостей і прав жінок (гендерні питання) будуть перевагою;
– є бажання досліджувати інші спільноти України та світу для аналізу найкращих практик та налагодження партнерств із ними;
– володієте усною та письмовою українською та англійською мовами для ведення переговорів і ділової комунікації;

• вмієте користуватися цифровими інструментами для роботи з проєктами – Google Drive, Zoom, Trello, Slack тощо.

У разі зацікавленості необхідно до 15 квітня 2023 року надати наступні документи на e-mail [email protected] з темою листа «Локальна координаторка UWE_Hub (Бровари)», а саме:
• резюме з описом релевантного досвіду з обов’язково вказаною очікуваною заробітною платою та вашими контактами;
• мотиваційний лист із відповіддю на питання «Як ви можете посилити хаб жіночого підприємництва у вашому місті?»;
• рекомендації від попередніх роботодавців / партнерів / клієнтів (за наявності) або список контактних осіб для отримання усного підтвердження професійної кваліфікації;
• копії реєстраційних документів ФОП (виписка з ЄДР про державну реєстрацію та свідоцтво/довідка платника податків) або зазначити про готовність відкрити ФОП у разі відсутності.

Читайте також:

1 Хочуть виграти гранти: у Броварах два дитсадки, ліцей та центр реабілітації дітей подали заявки

2 У Броварах із модульного містечка для ВПО виселили кількох осіб, що зловживали алкоголем

3 Нова професія за 10 днів: у Броварському професійному ліцеї пропонують освоїти нову спеціальність

4 Волонтер із Броварів виготовляє деталі для українських літаків і безпілотників

Читати далі: У Броварах планують відкрити хаб для жінок-підприємиць , автор Заболотний Євген

Джерело: Трибуна – Бровари